بیش از ۷۰ کیلوگرم تریاک در قم کشف شد

گروه استان ها - سرپرست پلیس مبارزه با مواد مخدر استان از کشف بیش از ۷۰ کیلوگرم تریاک و دستگیری دو نفر در این رابطه خبر داد. 
کد خبر: ۱۱۹۳۲۳۰
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۰ 30 December 2024

بیش از ۷۰ کیلوگرم تریاک در قم کشف شد

به گزارش تابناک از قم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس قم، سرهنگ حسن دهقانی با اشاره به کشف بیش از ۷۰ کیلو تریاک در قم، اظهار کرد: در پی کسب خبری مبنی بر حمل و جابجایی محموله مواد مخدر توسط ۲ نفر با استفاده از ۲ دستگاه خودروی سواری پژو و تیگو، موضوع در دستور کار اداره عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قم قرار گرفت.
وی افزود: ماموران ضمن هماهنگی و تعامل مطلوب با دستگاه قضائی، به محور کاشان - قم اعزام و با کنترل نامحسوس تردد خودرو‌های عبوری، خودرو‌های موصوف را شناسایی، متوقف و ۲ نفر قاچاقچی مواد مخدر را دستگیر کردند.
سرپرست پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان قم ادامه داد: سرانجام طی بازرسی صورت گرفته از خودرو‌های موصوف، ۷۷ کیلو و ۳۰۰ گرم تریاک در قالب ۷۵ بطری پلاستیکی کشف و در نهایت متهمان به همراه پرونده تشکیل شده برای انجام مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی استان شدند.
وی توصیه کرد: بدانیم و آگاه باشیم که حتی با یک مرتبه مصرف مواد مخدر، خصوصاً مواد نوظهور دچار اعتیاد خواهیم شد. 
سرپرست پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان قم خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند هرگونه گزارشات خود را از طریق سامانه ۱۱۰ مرکز فوریت‌های پلیسی و یا از طریق مراجعه حضوری به دفتر نظارت همگانی (۱۹۷) واقع در خیابان امام خمینی (ره) جنب کلانتری ۱۷ شهید بهشتی اعلام کنند.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار