سرنوشت پرونده لاکسون به کجا رسید؟!

گروه استان ها- لاکسون در استانی که از بیکاری مفرط و نبود فرصت شغلی رنج می‌برد استفاده بهینه را برد و در آغازین ماه‌های سال ۱۴۰۲ بصورت همه گیر و علنی سراسر استان و حتی مناطق دور دست را در نوردید و تقریبا همه اقشار خصوصا قشر ضعیف و فاقد درآمد جامعه را زیر مجموعه خود نمود.
کد خبر: ۱۱۹۲۵۸۱
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲ 22 December 2024

سرنوشت پرونده لاکسون به کجا رسید؟!

به گزارش خبرنگار تابناک از ایلام؛ بهار سال گذشته بود که یک شرکت هرمی با عنوان لاکسون بصورت همه گیر در استان باب و سرمایه های بسیاری را به یغما و پاییز و خزانش زود فرارسید. 

شرکت های هرمی و پانزی عموما بصورت غیر علنی و عمدتاً در نقاط خاصی از کشور که درصد بیکاری در آنها بیشتر است سرمایه گذاری و فعالیت می کنند.

اما یکی از نمونه‌های عجیب این پروژه‌ها که به‌طور علنی پروژه پانزی خود را پشتیبانی و تمرکز خود را عمدتاً در استان ایلام و برخی استانهای دیگر بنا نهاد، پروژه لاکسون بود.

لاکسون در استانی که از بیکاری مفرط و نبود فرصت شغلی رنج می برد استفاده بهینه را برد و در آغازین ماه‌های سال 1402 بصورت همه گیر و علنی سراسر استان و حتی مناطق دور دست را در نوردید و تقریبا همه اقشار خصوصا قشر ضعیف و فاقد درآمد جامعه را زیر مجموعه خود نمود.

تبلیغات گسترده بدون موانع، شرکت اشخاص شناخته شده و برخی کارکنان ادارات باعث شد تا مردم بی نوا وسوسه شده و اندک سرمایه خود را به قصد رویای کسب درآمدی راحت و گذران زندگی در این پروژه کذایی و غیر واقعی سرمایه گذاری کنند.

اما دیری نپایید که رویاها سراب و بهار لاکسون خزان گشت و پرونده این پروژه فریبنده بسته و اموال مردم به چپاول رفت.

به گفته مقامات قضایی وقت قریب 40 هزار مالباخته از این کلاهبرداری گسترده متضرر و شاکی شدند که در مهرماه سال گذشته سرشاخه ها را دستگیر و برای آنها پرونده قضایی تشکیل شد.

اما اینکه سرنوشت این کلاهبرداری گسترده با گذشت یک سال از آن چه شد و به کجا رسید سوالی است که در اذهان عمومی مطرح می شود و آیا امیدی به برگشت اموال به غارت رفته مالباختگان وجود دارد؟

یادداشت: بهروز مردانی

انتهای پیام/س

آخرین اخبار