به گزارش خبرنگار تابناک از استان قم، سید علی ضیائی در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به تأسیس دبیرخانه دائمی گردشگری استانهای اصفهان، قم و مرکزی در شهر کریمه اهل بیت (س)، اظهار کرد: استانهای قم و اصفهان و مرکزی به تنهایی دارای ظرفیتها و پتانسیلهای گردشگری بسیار زیادی هستند.
وی گفت: هر کدام از این استانها به تنهایی سالانه میزبان میلیونها گردشگر هستند که در صورت تجمیع و معرفی ظرفیتهای گردشگری سایر استانها میتوان این ظرفیت جذب گردشگر را چندین برابر افزایش داد.
دکترضیائی با بیان اینکه امروز بخش خصوصی به خوبی میتواند این نقش را ایفا کند، افزود: تاسیس این دبیرخانه که با استقبال مدیران عالی سه استان قم، اصفهان و مرکزی و مدیران وزارتخانه میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری همراه بوده است.
وی با اشاره به مشترکات فرهنگی سه استان، عضو دبیرخانه، تصریح کرد: این دبیر خانه به جرات میتواند مثلث طلایی گردشگری در فلات مرکزی ایران باشد و یکی از مهمترین برنامههای گردشگری این دبیرخانه طرح حرم تا حرم است.
دبیر کل دبیرخانه گردشگری استانهای اصفهان، قم و مرکزی ادامه داد: در این طرح جاذبههای گردشگری حرم حضرت فاطمه معصومه (س) تا حرم امامزاده علی ابن امام محمد باقر مشهد اردهال به گردشگران معرفی خواهد شد.
ایران هراسی را به ایران دوستی تبدیل کنیم
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان قم نیز در این نشست با بیان اینکه استان قم ظرفیتهای گردشگری بسیار زیادی دارد، افزود: گنبد نمکی و دریاچه نمک یکی از مهمترین جاذبههای گردشگری قم محسوب میشود که میتوان در این طرح به گردشگران ایرانی و بین المللی معرفی شود.
وی با اشاره به اینکه بخش خصوص امروز میتواند به کمک دولت در بحث گردشگری بیاید و ایران هراسی را به ایران دوستی در جهان تبدیل کند، اظهار کرد: سه استان اصفهان، قم و مرکزی با دارا بودن جاذبههای گردشگری میتوانند مهمترین نقش را در توسعه اکوتوریسم ایفا کنند.
دکتر سید محسن حجازیان دبیر ستاد مرکزی دبیرخانه گردشگری استانهای اصفهان، قم و مرکزی با بیان اینکه درآمد کشور ترکیه از بحث گردشگری در سال گذشته هفت برابر ایران بوده است، بیان کرد: ظرفیتهای گردشگری ایران با ترکیه قابل قیاس نیست ولی، چون ما نتوانستیم از این ظرفیت استفاده کنیم درآمد ترکیه بایستی هفت برابر کشور ما باشد.
انتهای پیام/ع