زاکانی گفت: استان قم برای آن که همچنان گرمی بخش انقلاب باشد، نیازمند توجه و رسیدگی است.
کد خبر: ۹۷۰۴۲۱
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۸ 12 June 2021

به گزارش تابناک قم، علیرضا زاکانی ،نامزد انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری،عصر جمعه در ویژه برنامه انتخاباتی که از شبکه نور قم پخش شد،گفت: انتخابات ریاست جمهوری نقشی سرنوشت ساز در آینده ما دارد، زیرا بیش از ۸۵ درصد از منابع کشور در اختیار رئیس جمهوری است.

وی  با بیان این که آن چه امروز مشاهده می‌کنیم، زیبنده ملت بزرگ ایران نیست، افزود: ما در کشور ظرفیت‌های بسیار عظیمی داریم که می‌توانیم با بهره مندی درست از آن‌ها موانع و مشکلات را برطرف کرده و گام‌های بلندی برداریم.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان این که ما برخوردار از اسلام عزیز و یک تمدن چند هزار ساله هستیم، عنوان کرد: من متعجبم که چرا با وجود چنین ظرفیت هایی، امروز با بی دقتی دولت، با فقر ، فساد ، تبعیض و مشکلات معیشتی مردم مواجه هستیم.

وی امکان حل این تعارضات را در پای صندوق‌های رأی دانست و گفت: دولت فعلی تصور می‌کرد که راه حل مشکلات خارج از کشور است، در حالی که ما نباید از دشمنی که ما را تحریم کرده است، انتظار خوبی داشته باشیم و باید با عقل خودمان راه درست را انتخاب کنیم.

زاکانی با بیان این که من نگاه کلی دولت را تغییر می‌دهم و از ظرفیت‌های داخل کشور، پلی برای پیروزی و پیشرفت می‌سازم، تصریح کرد: با وجود چنین مشکلاتی در کشور و در حالی که وزیر سابق مسکن افتخار می‌کند که یک خانه هم نساخته، نباید انتظار لبخند از مردم را داشته باشیم.

دولت اقدام و اصلاح

او بر ضرورت تکیه بر توانمندی‌های بومی و داخلی و بهره مندی از ظرفیت‌های منطقه‌ای و بین المللی تأکید کرد و گفت: دولت من، دولت اقدام و اصلاح است نه حرف و شعار و ما با اصلاح امور مسیری را انتخاب می‌کنیم که ظرفیت‌های داخلی به ظهور و بروز برسد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما با تکیه بر عقلانیت، معنویت، عدالت و خلاقیت، تلاش می‌کنیم زمینه تحقق افتخارات بزرگ و کسب حداکثر استقلال و آزادی را به ارمغان بیاوریم و جمهوری اسلامی باید متضمن عدالت و معنویت باشد تا در جهان سرآمد باشد.

وی  با بیان این که در حال حاضر به جوانان، زنان، اقوام و آحاد ملت ایران ظلم می‌شود، زیرا کشور بر مدار عقلانیت اداره نمی‌شود، گفت: در مسیر تغییر این شرایط، نیازمند آن هستیم تا متناسب سازی کرده و همه ابعاد را مدنظر قرار دهیم، زیرا کشور نباید قیافه کارتونی به خود بگیرد.

زاکانی با اشاره به چهار رویکرد تحولی که برای دولت اقدام و اصلاح در نظر گرفته است،عنوان کرد: مهم ترین رویکرد و اولویت کارها، حوزه اقتصاد و مدیریت است، زیرا جان همه مردم به لب رسیده و مشکلات معیشتی کمرشکن شده است، اما کو گوش شنوا و چشم بینا.

وی با بیان این که رئیس جمهوری بیان کرده است که" همه چیز خوب است"، پس یا نمی‌بینید و یا نمی‌خواهید ببینید، گفت: اساس تحول در اقتصاد، جهش تولید است و در کنار آن مسئله حکمرانی، دولت الکترونیک و همچنین تمرکز زدایی مطرح می‌شود.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی گفت: این که در تهران نشسته و تصور می‌کنیم که می‌توانیم برای همه کشور تصمیم بگیریم و حدود ۱۰ درصد از اعتبارات در اختیار استان‌ها قرار می‌گیرد غلط است، این مسئله باید بشکند و آمایش مجدد داشته باشیم.

وی با بیان این که ما باید ۴۵۱ شهرستان را محور حرکت کشور قرار دهیم و ظرفیت‌ها و توانمندی‌های داخلی هرکدام را مشخص کنیم، اظهار کرد: دولت باید اختیارات ویژه‌ای را برای اداره هر شهرستان و انتقال و هزینه کرد اعتبارات به آن‌ها بدهد و ظرفیت نخبگانی آن منطقه را به درستی به میدان بیاورد.

زاکانی بر ضرورت بهره مندی مردم هر منطقه از امکانات و ظرفیت‌های خود آن جا از جمله نفت و معادن و مالیات تأکید کرد و گفت: گام سلبی در بخش اقتصاد و مدیریت، مبارزه قاطع با مفاسد اقتصادی و بوروکراسی اداری است.

وی با بیان این که من دو دهه تجربه مبارزه با مفسدین را داشته ام  و با معاون رئیس جمهوری، دادستان تهران، وزیر اطلاعات، وزیر نفت و برادر رئیس جمهوری برخورد کردم، گفت: ما می‌دانیم که نباید ضعیف کشی شود، زیرا حاصلی ندارد، بلکه باید ریشه فساد را از خاک بیرون بکشیم.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: همین افراد بار‌ها از من شکایت کرده اند، برای آن که نگذارم حق شما ملت خورده شود، اما با افتخار و سربلند در برابر خدا و شما مردم از این مسیر بیرون آمدم.

وی با بیان این که مبارزه با مفاسد اقتصادی و لختی و سستی در بدنه اجرایی دولت امر جدی است، تصریح کرد: اصلاح دولت اولین اقدام بنده است تا دولت پاسخگو و چابک سازی شود و کارمندان و مسئولان باید دست به دست هم بدهند تا انقلابی را در دولت ایجاد کنیم و تجربه نوین را در گام دوم انقلاب اسلامی داشته باشیم.

زاکانی داشتن نگاه ابزاری به اقوام و مذاهب، بانوان، جوانان، هنرمندان و ورزشکاران را بسیار زشت دانست و گفت: تکیه دولت به ملت است و با مشارکت و انسجام شما و با نهادسازی نوین و شبکه سازی و بهره مندی از ظرفیت‌های مردمی، نظارت بر دولت و رئیس جمهوری باید به یک مسئله عادی و طبیعی تبدیل شود.

وی با بیان این که من مجلس را رأس امور دانسته و می‌دانم و با هماهنگی و تعامل با دو قوه به رشد و پیشرفت دست خواهیم یافت، عنوان کرد: امروز رئیس جمهوری اصلا نظارت پذیر نیست و حرف از نمایندگان مجلس هم نمی‌پذیرد، اما در واقع ما مردم را آقا و سالار می‌دانیم.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان این که با نهادسازی نوین امکانی را فراهم می‌کنیم که از شنبه تا چهارشنبه مسئولان بیایند و پاسخگوی معترضین باشند، گفت: امر به معروف و نهی از منکر مسئولان اصل هشت قانون اساسی است و بنابر اصل ۲۷ قانون اساسی اعتراضات نسبت به امور اجتماعی امری پذیرفته شده است، مشکل این است که قانون اساسی اجرا نمی‌شود.

حل مشکل مسکن و اشتغال در قالب جهش تولید

وی در ادامه افزود: موضوع مسکن و اشتغال از جمله اموری است که در قالب جهش تولید حل خواهد شد، سال اول یک تغییر ملموس را احساس خواهید کرد و چهار سال بعد یک صورت جدیدی را در کشور مشاهده خواهید کرد.

زاکانی با بیان این که امیرکبیر سه سال و دو ماه در کشور کار کرد، اما افتخار بزرگی برای جامعه خلق کرد و این ما هستیم که باید این مسیر را برویم، بیان کرد: بنده در سال‌های گذشته چهار بار به مراکز استان‌ها و به برخی شهرستان‌ها رفته و با مشکلات و معضلات مردم آشنا هستم.

وی همچنین از راه اندازی یک سامانه شامل موانع و مشکلات موجود در هر یک از شهرستان‌ها خبر داد و گفت: این سامانه حاصل چندین پژوهش است که با استفاده از ظرفیت نخبگی در دسترس قرار گرفته و قابل اصلاح است.

قم به گردن انقلاب اسلامی حق دارد

نامزد انتخابات ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رشد ۵ برابری جمعیت استان قم،بی  توجهی به زیرساخت‌های این شهر مطابق با  رشد جمعیتی را مورد توجه قرار داد و گفت: دولت اقدام و اصلاح توجه ویژه و اساسی به استان قم خواهد داشت، من از سال ۷۱ که قم را به عنوان وطن انتخاب کردم و به نمایندگی از مردم شریف این شهر در مجلس یازدهم حاضر شدم، توان خود را صرف رسیدن قم به جایگاه اصلی خواهم کرد.

زاکانی با اشاره به حضور علما و مراجع عظام تقلید و شهدای گرانقدری هم چون شهیدان زین الدین و صادقی در شهر مقدس قم، این شهر را پرچمدار ایثارگری در کشور دانست و گفت: قم به گردن انقلاب اسلامی و همه ما حق دارد و شایسته چنین وضعیتی نیست.

وی با بیان این که ایجاد تحول در قم باید ناظر به جایگاه معنوی این شهر و ظرفیت‌های فوق العاده تاریخی، مذهبی، گردشگری و جغرافیایی آن باشد، تصریح کرد: استانی که در چهار راه مواصلاتی کشور قرار گرفته و بالغ بر ۲۰ میلیون نفر جمعیت در اطراف آن قرار گرفته اند، باید کانون مولد فکر و معنویت و تولید در حوزه‌های صنعتی و کشاورزی باشد.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با بیان این که قم امکانات و شرایط بی نظیری درون خود نهفته دارد، گفت: در دولت اقدام و اصلاح به قم به عنوان یک تکیه گاه نگاه می‌کنم و این شهر باید از بعد معرفتی و فکری و نیروی انسانی و توانمندی‌ها پیشتاز بوده و الگوی سایر کشور باشد.

وی با بیان این که قم یک هزار و ۶۰۰ هکتار بافت فرسوده داشته و این امکان بزرگی برای بازآفرینی شهری و توسعه و پیشرفت دارد، بیان کرد: در استان قم با وجود چنین ظرفیت‌هایی نباید بیکاری وجود داشته باشد.

زاکانی با اشاره به جایگاه ویژه استان قم در حوزه‌های گردشگری زیارتی و سلامت، بر ضرورت احداث فرودگاه در کنار این شهر که تاکنون معطل مانده است، تأکید کرد و گفت: خدمات شهری در قم از جمله مترو نیز با کندی مواجه است و در حوزه‌های آب و محیط زیست نیز با موانعی مواجه هستیم که باید کنار گذاشته شود.

وی در پایان تصریح کرد: من به عنوان کوچکترین شما مردم قم، همه بزرگی‌ها و عظمت این خطه را لمس کرده ام و به ارزش این جغرافیای طلایی واقف هستم و امیدوارم با هم و در کنار هم، شهر قم را بسازیم و آن را نمونه‌ای برای کشور قرار دهیم.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار