ماندگاری آب تالاب حوض سلطان قم و فرارسیدن فصل گرم سال به تکثیر نوعی جلبک تک سلولی منجر شده است. این جلبک در واکنش به گرمای هوا و تبخیر آب، نوعی ویتامین با رنگریزه سرخ رنگ تولید می‌کند. سرخی رنگ این تالاب بخاطر وجود این ویتامین در آب است. عمر و زمان تولید و تداوم وجود این پدیده، بسیار کوتاه است. گرمای زیاد هوا و تبخیر آب تنها ظرف چند روز این ویتامین را از بین می‌برد. درحال حاضر در ایران، این ویتامین از طریق واردات تامین می‌شود. در صورت بهره‌برداری مناسب این ویتامین از تالاب حوض سلطان، ایران می‌تواند به صادرکننده این ویتامین تبدیل شود.
کد خبر: ۸۶۴۵۲۹
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۱:۲۶ 20 June 2020
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار