معاون مشارکت های مردمی مجمع خیرین سلامت گفت: 110 هزار خیر در حوزه سلامت کشور با این مجمع به صورت سخت افزاری و نرم افزاری مشارکت دارند.
کد خبر: ۷۹۹۵۸۳
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۸ - ۰۲:۳۷ 24 November 2019

به گزارش تابناک قم، سید محمد طباطبایی در نشست خبری که در سالن امام علی (ع) دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد، اظهار کرد: جامعه رسانه در سراسر کشور می توانند نقش بسیار مهمی را در آگاهی دادن و تبیین موضوعات مختلف برای آحاد مردم جامعه اعم از نخبگان و غیر نخبگان داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه خبرنگاران رسالت مهمی را بردوش دارند، بیان کرد: سال گذشته در مجمع خیرین سلامت کشور تصمیم گرفته شد، شورای خبرنگاران خیرین سلامت تشکیل شود و از این استعداد بالقوه که در جامعه وجود دارد برای مسیر خیر بهره ببریم.

معاون مشارکت های مردمی مجمع خیرین سلامت اضافه کرد: امیدواریم بتوانیم همراه با رسانه ها در فضایی که خیرین باید وارد شوند کمک شایسته ای داشته باشیم و بتوانیم گره از وضعیت یک بیمار باز کنیم.

وی با بیان اینکه برطرف کردن مشکلات بیماران صدقه جاریه ای در دنیا و آخرت است، تصریح کرد: با توجه به وضعیت گرانی دارو و درمان یکی از بهترین صدقات کمک به بیماران محسوب می شود.

طباطبایی اضافه کرد: موضوع مشارکت های مردمی مطلبی است که نه تنها در کشور ما از دیرباز مورد توجه عام و نخبگان قرار گرفته است بلکه در تمام دنیا هم سازمان های مردم نهاد نقش بسیار برجسته ای را در این زمینه دارند.

وی با اشاره به دیدار چند سال گذشته مجمع خیرین سلامت که به همراه دکتر لنکرانی وزیر بهداشت و درمان وقت، با رهبر معظم انقلاب صورت گرفت، بیان کرد: رهبری در این دیدار فرمودند از ظرفیت مردم در بحث سلامت باید استفاده کرد و مردمی کردن کارها می تواند کمک قابل توجهی برای مشکلات مردم باشد.

معاون مشارکت های مردمی مجمع خیرین سلامت ادامه داد: بالفعل کردن استعدادهای مردمی در حوزه سلامت که از دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب است از اهداف تشکیل مجمع خیرین سلامت به شمار می‌رود.
وی افزود: بیش از 6 هزار و 100 میلیارد تومان در بیش از 10 سال گذشته مشارکت مردمی در حوزه سلامت کشور صورت گرفته است و بیش از 5 هزار مرکز درمانی در سراسر کشور ساخته و تجهیز و یا مرمت شده است.

طباطبایی با بیان اینکه مجمع خیرین سلامت نزدیک به 300 شعبه در سراسر کشور دارد، تصریح کرد: در اکثر دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی مجمع خیرین سلامت تشکیل شده است و زیر شاخه های آن نیز در شهرستان ها با عنوان شورای اجرایی مشغول به کار هستند.

وی از همکاری بیش از 110 هزار خیر با مجمع خیریت سلامت کشور خبر داد و گفت: علاوه بر بحث های سخت افزاری در سال های اخیر در بحث های نرم افزاری نیز به صورت ویژه پرداخته شده است تا خیرین را به سمت پژوهش و پیشگیری هدایت کنیم.

معاون مشارکت های مردمی مجمع خیرین سلامت یاد آور شد: در صورتی که خیرین کار پژوهشی انجام دهد به نام همان خیر به ثبت می رسد و اگر اقدامی نیز در راستای سخت افزاری باشد یک خیر انجام دهد به نام او ثبت می شود.

وی با بیان اینکه مجمع خیرین سلامت به دنبال این است که با اجرای طرح های پیشگیرانه تا 10 سال آینده فرد ناشنوایی نداشته باشیم، گفت: زمانی که در بحث پیشگیرانه ژنتیک بررسی می کنیم متوجه موفقیت‌های خوب در این زمینه می شویم.

طباطبایی در بخش دیگری از سخنان خویش با عنوان اینکه روحانیت نقش ویژه ای در عرصه سلامت دارند گفت: در این راستا همایشی با عنوان تجلیل و تکریم خیرین روحانیت در عرصه سلامت در قم برگزار می‌شود که امیدواریم روحانیت همواره در عرصه سخت افزاری و نرم افزاری در حوزه سلامت گام‌های ارزشمندی بردارند.

وی با تاکید براینکه مجمع خیرین سلامت با هماهنگی دانشگاه های علوم پزشکی در سراسر کشور فعالیت می کند، بیان کرد: در حوزه سلامت هر قسمتی که نیازی وجود داشته باشد از ظرفیت خیرین بهره می‌بریم.

معاون مشارکت مردمی و رسانه ای مجمع خیرین سلامت کشور عنوان کرد: مجمع خیرین سلامت یک مجموعه است و به کشور به عنوان یک کل واحد نگاه می‌کند، به هیچ استانی توجه ویژه ندارد و صرفا میزان نیاز و ضرورت مناطق را در ارائه امکانات در نظر می‌گیرد و بر این اساس استان‌ها و شهرستان‌های محروم در اولویت قرار دارند.

وی خاطرنشان کرد: برخی شهرهای حومه‌ای استان‌هایی مانند تهران و قم نیز نیاز ویژه به تاسیس مراکز درمانی وجود دارد که وظیفه ما هدایت خیرین به حوزه‌های ضروری سلامت است و در این راستا فرهنگ‌سازی رسانه‌ای یک ضرورت به شمار می‌رود.

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار