اتصال 140 هزار خانوار قمی به شبکه فاضلاب
میانگین مصرف آب در استان قم برای هر نفر بیش از ۲۰۰ لیتر در روز است که این میزان در مقایسه با برخی از کشورهای که مشکلی از نظر تأمین آب ندارد بسیار بیشتر است. سرانه مصرف آب در قم باید به زیر ۸۰ لیتر در روز برسد. تاکنون بیش از ۱۴۰ هزار خانوار شهری در قم از خدمات شبکه جمع‌آوری فاضلاب بهره‌مند شده‌اند.
کد خبر: ۵۶۳۹۷۳
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۴:۳۰ 10 February 2018

به گزارش تابناک قم، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با بیان اینکه سرانه مصرف آب در قم بالاتر از استانداردها است، گفت: سرانه مصرف آب در قم باید به کمتر از ۸۰ لیتر در روز برسد.

علی جان صادق‌پور در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه قم با گرامیداشت دهه مبارک فجر گفت: این انقلاب میراث گران‌بهایی که امروز به ما رسیده است و بهترین راه حفظ و حراست از این نظام اسلامی خدمت صادقانه به مردم در عرصه‌های مختلف است.

وی با اشاره به اینکه در این راستا پس از انقلاب اسلامی خدمات چشمگیری در زمینه آب و فاضلاب در کشور به ویژه در استان قم ارائه شده است، ابراز داشت: به منظور تأمین آب با کیفیت مناسب برای قم در طول چهار دهه گذشته طرح‌های زیادی اجرا شده که از آن جمله می‌توان به احداث سد ۱۵ خرداد، انتقال آب از دشت علی‌آباد و اجرای طرح بزرگ انتقال از سرشاخه‌های دز به قم اشاره کرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با بیان اینکه در حال حاضر نیز بیش از ۶۰ طرح بزرگ و کوچک آب و فاضلاب در سطح استان در حال اجرا است، خاطرنشان کرد: توسعه، بازسازی، تجهیز و تکمیل این طرح‌ها به منظور خدمات‌رسانی هر چه بهتر به مردم در مناطق مختلف شهر قم اجرا می‌شود.

وی با اشاره به اینکه با پروژه‌هایی که طی سال‌های گذشته انجام شده است امکان اتصال بیش از ۵۰ درصد شهر قم به شبکه فاضلاب فراهم شده است، یادآور شد: تاکنون بیش از ۱۴۰ هزار خانوار شهری از خدمات شبکه جمع‌آوری فاضلاب بهره‌مند شده‌اند.

صادق‌پور با بیان اینکه سالانه بیش از ۱۱۰ میلیون مترمکعب آب در شهر قم و سایر شهرهای تابعه استان توزیع می‌شود، ابراز داشت: پارامترهای کیفی آب به صورت آنلاین و لحظه‌ای در مرکز کنترل کیفیت و بهداشت آب کنترل می‌شود تا آبی که به مصرف مردم می‌رسد از شاخص‌های کیفی استاندار مطلوب باشد.

وی با اشاره فعالیت‌های مرکز کنترل و راهبری آب و فاضلاب قم در راستای پایدارسازی و ارتقا خدمات آب و فاضلاب گفت: با استفاده از سیستم‌های تله‌متری تمام شبکه و تأسیسات به صورت آنلاین کنترل و راهبری می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با تأکید بر اینکه در حوزه امور مشترکین نیز سیستمی پیشرفته به منظور ارائه خدمات هر چه بهتر به مردم راه‌اندازی کردیم خاطرنشان کرد: سامانه تلفنی ۱۲۲ قم نیز به صورت ۲۴ ساعته آماده پاسخگویی به مشکلات، درخواست‌ها، انتقادات و پیشنهادات همه شهروندان است.

وی همچنین تکمیل سیستم‌های پایش و اندازه‌گیری تولید آب، احداث بزرگ‌ترین نیروگاه برقابی برخط کشور با توان تولید سه مگاوات برق و نصب پنل‌های خورشیدی و استفاده از انرژی خورشیدی را نیز از جمله اقدامات شرکت آب و فاضلاب استان در راستای شعار اقتصاد مقاومتی ذکر کرد.

صادق‌پور در بخش پایانی سخنان خود بر لزوم صرفه‌جویی و اصلاح الگوی مصرف و پرهیز از اسراف تأکید کرد و گفت: آب با هزینه‌های سنگین تأمین، تولید و توزیع می‌شود ضمن اینکه منابع تأمین نیز محدود است و امکان ایجاد منابع جدید وجود ندارد.

وی با بیان اینکه آب‌بهای دریافتی از مردم بسیار پایین‌تر از هزینه تمام شده تأمین، تولید و توزیع آب است، ابراز داشت: هزینه آب تنها ۵ دهم درصد هزینه‌های یک خانواده است و باید مدیریت مصرف مدنظر آحاد مردم باشد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با اشاره به استانداردهای استفاده از آب گفت: میانگین مصرف آب در استان قم برای هر نفر بیش از ۲۰۰ لیتر در روز است که این میزان در مقایسه با برخی از کشورهای که مشکلی از نظر تأمین آب ندارد بسیار بیشتر است.

وی خشکسالی های مستمر و کاهش نزولات آسمانی را در استان مورد توجه قرار داد و با تأکید بر اینکه سرانه مصرف آب در قم باید به زیر ۸۰ لیتر در روز برسد، تصریح کرد: با تغییر نگرش نسبت به استفاده از آب و استفاده از تجهیزات کاهنده مصرف می‌توانیم تا حد زیادی مصرف آب را مدیریت کنیم و از مشکلات ناشی از خشکسالی بکاهیم.

 

 

برای پیوستن به کانال رسمی تابناک قم در تلگرام میتوانید از لینک های زیر استفاده نمایید:
 
https://telegram.me/www_tabnakqom_ir
 
https://telegram.me/joinchat/AAAAAEBGvgGdXHQWdwFDDA
منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار