به همت مدیریت آموزش و تربیت مسجد مقدس جمکران صورت گرفت
کارشناس حوزوی مسائل خانواده گفت: برخي گفتارها آسيب‌هايي دارند كه به 6 بخش پرگويي، زشت گويي، گناه آلودگي، نجوا در سخن، نازگويي و تعارض بين گفتار و گوينده تقسيم مي‌شوند.
کد خبر: ۳۶۳۰۰۳
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۶ 18 January 2017
به گزارش تابناک قم، حجت الاسلام جمشید پورجواد صبح امروز در دوره دانش افزایی مادران مهدوی، مادران موفق که به همت مدیریت آموزش و تربیت مسجد مقدس جمکران برگزار شد به تبیین مهارت‌های گفتاری پرداخت و اظهار کرد: برخی گفتارها آسیب‌هایی دارند که به 6 بخش پرگویی، زشت گویی، گناه آلودگی، نجوا در سخن، نازگویی و تعارض بین گفتار و گوینده تقسیم می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه افراد پرگو کلام زیبایی نداشته و اشتباهات زیادی را رقم می‌زنند، بیان کرد: افرادی که در منزل و جامعه زیاد صحبت می‌کنند اعتبار خود را از دست داده و مورد توجه واقع نمی‌شوند.

این کارشناس حوزوی خانواده با اشاره به استفاده بسیاری افراد از زشت گویی و گناه آلودگی در سخن، ادامه داد: نجوا در سخن در کنار تعارض بین گفتار و شخصیت گوینده نیز از جمله آسیب‌هاست که مشکلات عدیده‌ای برای شخص به وجود می‌آورد.

پورجواد در ادامه بحث آسیب‌های گفتاری به موضوع خشم اشاره کرد و گفت: بالارفتن هیجان و پایین آمدن عقلانیت موجب ایجاد خشم شده که دلیل وقوع آن جهل و نادانی، تکبر، کینه دوزی و لجاجت است.

وی آثار خشم را به چهار بخش تحقق بدی‌ها، پشیمانی، سقوط و فقدان منزلت تقسیم کرد و ادامه داد: در واقع با عصبانیت، شخص هم خود را تحقیر کرده و هم طرف مقابل را تحقیر می‌کند.

این کارشناس حوزوی مسائل خانواده در رابطه با راهکارهای مقابله با خشم تصریح کرد: خشم پیامدی جز پشیمانی و ضرر ندارد و انسان عاقل هم به دنبال ضرر نمی‌رود. باید در هنگام عصبانیت آن را فروکش کنیم و به خود آرام سازی و تغییر موقعیت بپردازیم.
منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار