۲۰ گروه از دانش آموزان دختر مدارس قم، با پخت غذا‌های دریایی در جشنواره طبخ آبزیان با هم رقابت کردند.
کد خبر: ۱۱۰۶۱۲۹
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۸ 20 May 2023

به گزارش تابناک قم، اولین دوره مسابقات طبخ آبزیان ویژه دانش آموزان دختر با معرفی برترین‌ها به کار خود پایان داد. 

این مسابقات به همت سازمان جهادکشاورزی و اداره کل آموزش و پرورش استان ویژه دانش آموزان دختر رشته‌های کشاورزی برگزار شد. 

در این مسابقات شرکت کنندگان در قالب ۲۰ گروه در ۴ بخش قلیه ماهی، ماهی کلیکا، فلافل و کوبیده با هم رقابت کردند. 

محمد رضا حاجی رضا رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ استفاده و پخت غذا‌های دریایی بین مردم گفت: متاسفانه سرانه مصرف ماهی در قم ۷ کیلوگرم و در کشور ۱۴ کیلوگرم است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار